The Walker

GPS wandelen op Kreta

Copyrights

Copyright for the website and book.

Nothing from these pages on this website, and the book, may be used for purposes that I do not know. Without written permission of the author nothing can be used or re used. You can ask permission from P. Dijkstra.

About the author.

Peter Dijkstra close up

Since 1995 comes Peter Dijkstra frequently on the island Crete.

His love goes to the combination of power and tranquility in this island.

Peter Dijkstra is een gedreven wandelaar die in de loop der jaren reeds honderden kilometers te voet over het eiland heeft afgelegd. De tochten die Peter met regelmaat maakt met vrienden of in het gezelschap van gasten, heeft hij in kaart gebracht, beschreven, geïllustreerd met prachtige foto’s en gebundeld in dit boekje.

pijl naar links
Link naar het wandelboek.

De routes die worden beschreven in zijn boek, zijn er in verschillende lengtes, zijn gemakkelijk of voor meer ervaren wandelaars en voeren langs de kust en naar hogegelegen uitzichtpunten met panoramische vergezichten. Er kan ook worden gekozen voor een stevige wandeling door een van de vele onherbergzame kloven die Kreta rijk is en die borg staan voor een unieke kennismaking met de ongerepte natuur. De meeste wandelingen zijn rondwandelingen. Dit betekent dat het beginpunt ook het eindpunt is.

Wie op vakantie is op Kreta en meer wil zien en weten van dit grote, natuurrijke eiland heeft met zijn boek een handige leidraad in handen. Behalve de gedetailleerde omschrijvingen vindt u in dit boek tevens een aantal nuttige tips. Veel wandelplezier op het mooie en verrassende Griekse eiland Kreta.

I am happy to see that I can help naturelovers with these pictures and texts . . .

. . to find all these beautiful spots. So we can make life in balance.

I wish you much fun.
Peter

Peter:

  • Onafhankelijk.
  • Natuur, rust.
  • Gedrevenheid.
  • Duidelijk.
  • Alternatieven.
  • Uitdagingen.
  • Nooit klaar.
  • Lekker eten.

home pagina

Oost Kreta

WandelboekKreta
Wandelboek