Copyrights

GPS wandelen op Kreta

Copyright

Alle Rechten sind vorbehalten.

Niets uit deze webpagina's mag worden gecopiëerd en zonder toestemming van P. Dijkstra worden gebruikt. Het betreft teksten, titels, foto's, logo's, layout en background

Iets over de auteur van deze wandeling

Peter Dijkstra close up

Sinds 1995 komt Peter Dijkstra op Kreta.

Zijn liefde gaat uit naar de combinatie van kracht en rust die dit eiland uitstraalt.

Peter Dijkstra is een gedreven wandelaar die in de loop der jaren reeds honderden kilometers te voet over het eiland heeft afgelegd. De tochten die Peter met regelmaat maakt met vrienden of in het gezelschap van gasten, heeft hij in kaart gebracht, beschreven, geïllustreerd met prachtige foto’s en gebundeld in dit boekje.

pijl naar links
Link naar het wandelboek.

De routes die worden beschreven in zijn boek, zijn er in verschillende lengtes, zijn gemakkelijk of voor meer ervaren wandelaars en voeren langs de kust en naar hogegelegen uitzichtpunten met panoramische vergezichten. Er kan ook worden gekozen voor een stevige wandeling door een van de vele onherbergzame kloven die Kreta rijk is en die borg staan voor een unieke kennismaking met de ongerepte natuur. De meeste wandelingen zijn rondwandelingen. Dit betekent dat het beginpunt ook het eindpunt is.

Wie op vakantie is op Kreta en meer wil zien en weten van dit grote, natuurrijke eiland heeft met zijn boek een handige leidraad in handen. Behalve de gedetailleerde omschrijvingen vindt u in dit boek tevens een aantal nuttige tips. Veel wandelplezier op het mooie en verrassende Griekse eiland Kreta.

Ik ben blij als ik natuurliefhebbers kan helpen . .

. . om op al deze mooie plekjes te komen. Zo houden we samen het leven in balans

Ik wens jullie veel wandelgenot.
Peter

Peter:

  • Onafhankelijk.
  • Natuur, rust.
  • Gedrevenheid.
  • Duidelijk.
  • Alternatieven.
  • Uitdagingen.
  • Nooit klaar.
  • Lekker eten.

Zürück nach Home - Unser Wanderungen.

Ost Kreta

WanderbuchKreta
Wanderbuch